DIY | Photobooth props

by - 07:00


In Amerika is het een echte hype, maar tegenwoordig zie je ze vaker in ons klein landje: Photobooth props. Telkens wanneer je naar een feestje gaat, vind je een hoekje terug waar je enkele gekke foto's kunt nemen met behulp van bijpassende photobooth props. Wist je trouwens dat je deze photobooth props heel makkelijk zelf kunt maken? Ik laat je zien hoe! 


Op internet vind je heel wat goede templates terug. Afhankelijk van jouw feestje kun je gericht opzoek gaan naar de perfecte templates. Druk er enkele af en teken ze over op hard, gekleurd papier. Vervolgens knip je deze uit. 


Wanneer je al je figuurtjes hebt uitgeknipt, neem je enkele satéprikkers en kleef je deze met behulp van plakband op de zijkant van de figuurtjes. Steek de photobooth props in een leuke vaas of een mooi glas en zet ze in het hoekje waar je gasten leuke foto's kunnen nemen. 


Het is even zoeken naar de juiste manier om de props op de juiste plek te houden, maar dat maakt het extra leuk. De foto's worden ongetwijfeld heel leuk! Het resultaat is zo leuk en het is dan ook een eenvoudige DIY om zelf te maken.

You May Also Like

10 reacties

 1. wat leuk om zelf te maken...zeker met meiden die een feestje gaan geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit is echt een hype. Zo leuk voor n feestje. PS leuke mok van Tatty Teddy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat leuk! En makkelijk om zelf te maken ook x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is dat ik dit allemaal al thuis heb liggen
  maar anders was het zeker iets wat ik had gedaan, Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk :) Ik vind jou altijd zo leuk en creatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt superleuk en origineel! Wil ik zeker eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen