Disclaimer

REACTIES

Wanneer je een reactie achterlaat op Chapter Michaela, worden jouw gegevens en privacy gerespecteerd. Deze zullen nooit zomaar met derden worden gedeeld. Wanneer er gereageerd wordt op jouw reactie, ontvang je geen melding.  


WINACTIES 

Als je deelneemt aan een winactie, moet je voldoen aan de voorwaarden die in het desbetreffende artikel vermeld staan. Je mag slechts één keer deelnemen en je moet woonachtig zijn in België of Nederland, tenzij anders vermeld. Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag van de winacties en uit respect voor privacy van de deelnemers zullen zij niet vermeld worden op Chapter Michaela. Wanneer de winnaar niet binnen de zeven dagen antwoordt op de e-mails betreffende het versturen/ontvangen van de prijs, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.


Indien producten niet, beschadigd of te laat aankomen, is dit niet onze verantwoordelijkheid. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor producten die niet naar behoren functioneren of defect zijn. Natuurlijk proberen we, in overleg met de sponser, een tegemoetkoming te regelen. Door mee te doen aan winacties, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Deze kunnen te allen tijden aangepast worden.AFBEELDINGEN

Alle afbeeldingen die verschijnen op Chapter Michaela zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat je deze niet zomaar mag overnemen op jouw site. Mits bronvermelding (naam + linkje) mag je ze op je website plaatsen, al vinden wij het leuk als je hier eerst even toestemming voor vraagt. Dan kunnen we je post natuurlijk even bekijken. Teksten overnemen zien we als plagiaat. We kunnen tot een overeenkomst komen wanneer je bronvermelding toevoegt en toestemming vraagt. Twijfel je nog aan iets? Neem dan zeker contact op, we bijten niet.

Share
Tweet
Pin
Share