E.L.F. All Over Cover Stick

by - 07:00


De All Over Cover Stick van E.L.F. heb ik ondertussen al een tijdje in mijn stash liggen. Een product waarvan ik eerst niet goed wist hoe ik het moest gebruiken. Het is een all over stick, wat betekent dat je het kunt gebruiken voor je gezicht, lippen en oogleden. Een blush in stick vorm, iets wat voor mij totaal nieuw is. Benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder.



De blush sticks zitten in een super schattige, compacte verpakking. Ze zijn enorm klein, dus deze kun je makkelijk in je handtas stoppen. De verpakking ziet er heel simpel en een beetje goedkoop uit. Voor de prijs van 1 euro kun je dan ook bijna niets anders verwachten. E.L.F. bracht deze sticks in vijf verschillende kleuren uit. Ik ging voor de kleur Pink Lemonade. 



De sticks bezitten over een handig draaisysteem. Toen ik het product open maakte, kwam er mij een heerlijke geur tegemoet. Geparfumeerde blushes, origineel! Een heel fruitige, zoete geur. Het doet je denken aan limonade. Super toepasselijk natuurlijk. 


Tijd om te swatchen. Pink Lemonade is een koele, heftige, donkerroze kleur. De pigmentatie is echt super, je moet oppassen dat je niet teveel blush aanbrengt. Ik vind de kleur echt prachtig! De blush smeert makkelijk uit, is vrij zacht een smeuïg.  

Hierna heb ik ze even aangebracht op mijn oogleden en ook op mijn lippen bracht ik het product aan. Hmm, valt wel tegen. Zowel op mijn oogleden als op mijn lippen gaat het product enorm in de lijntjes zitten. Ik raad je aan om de sticks enkel als blush te gebruiken. 



Wat zijn ze leuk, de Blush Sticks van E.L.F. De pigmentatie is top en super dat ze verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! De blush sticks zijn ook erg makkelijk aan te brengen en je kunt ze goed verdelen. Het resultaat is een natuurlijke en gezonde blos op mijn wangen. En dat allemaal voor één euro, top!

E.L.F. All Over Cover Stick - €1,00 per stuk

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

30 reacties

  1. Wauw wat ontzettend handig! Leuke tip, en dat voor die prijs... Heel toegankelijk, fijn en leuk! Mooie review heb je ervan gemaakt en ik heb het met veel plezier gelezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was heel erg aan het twijfelen of ik deze zou bestellen. Het ziet er wel heel erg goed uit. Ik denk alleen dat deze kleur veel te donker is voor mijn huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had nog nooit van een blush stick gehoord maar het ziet er erg leuk uit!

    http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur is mooi zeg toch hou ik het liever bij een poeder blush.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat is de pigmentatie goed! De kleur is echt prachtig en de prijs ook fijn! Hij zou voor mij wat te donker zijn denk ik, ik hou meer van poeder blushes maar in de zomer vind ik sticks of crème blushes wel super fijn! Fijne review

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Als blush zou ik het ook zeker gebruiken. Ik vind de substantie niet echt chill voor op je lippen of ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind deze stick redelijk breed voor een goede lipstick of oogschaduw te zijn. En persoonlijk hou ik niet van cream/stick blushes, dus deze is helaas niks voor mij! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Pigmentatie ziet er echt sprankelend uit. Jammer dat het zo breed is...Werkt dit fijn? Ongelooflijk dat dit dan 1 euro kost.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik hem anders dan het eigenlijk zou moeten. Met mijn vinger ga ik even over het product heen en breng dit vervolgens aan op mijn wang om uit te blenden. Dit vind ik prima werken. Als ik met deze stick over mijn hele wang zou gaan, heb ik teveel product op mijn wangen zitten.

      Verwijderen
  9. Voor de prijs en de pigmentatie ben ik hier wel heel benieuwd naar! Toch ben ik niet zo van de aparte vormen bij blushes; ik heb het liefst gewoon een poeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn, al helemaal voor die prijs! Wat een kleur haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het niet fijn werken en de kleur is ook niet iets voor mij, maaar ik vind ELF zo'n leuk merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk concept! Doet me eraan denken dat mensen weleens lipstick als blush gebruiken, nog niet eens zo'n slecht idee dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, voor één euro is dat wel erg goedkoop! Ziet er super goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ziet die er goed uit en zeker ook voor die prijs! Een blush in een stick vorm heb ik zelf ook nog nooit gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk product! De kleur is ook erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. voor dat geld lijkt het me een prima product!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. het ziet er wel prima uit, aleen ben ik altijd een beetje terug houden voor een blush in stickvorm...ik ben op dat gebied een beetje onhandig en gebruik al gauw te veel!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Handig, gebruik er rode lipstick voor maar is stuk duurder. Denk dat dit echt een uitkomst is.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Toffe kleur! Ik heb deze zelf in een lichtere variant die echt goed te gebruiken is als highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ziet er goed en mooi uit en voor die prijs.. een giller :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Voor die prijs zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ziet er mooi uit en het is ook super handig om mee te nemen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Jammer dat je ze niet kan gebruiken voor je ogen en lippen. Maar voor op je wangen lijkt het me wel een fijne blush!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw, wat een mooi product! Ziet er echt prachtig uit en lekker goedkoop. X

    BeantwoordenVerwijderen