FOOD | Oreo Milkshake

by - 07:00


Heel de oreo-trend liet ik aan me voorbij gaan, nooit eerder proefde ik dit koekje.Toen ik vorige week deze koekjes plotseling zag opduiken in onze koekenkast, werd ik toch nieuwsgierig. Zouden ze dan zo lekker zijn? En ja hoor, voor ik het wist had ik er een nieuwe verslaving bij. Meteen werd ik geïnspireerd om met oreo's heerlijke dingetjes te maken. Wat dacht je van een oreo milkshake?


Om een oreo milkshake te maken heb je vier ingrediënten nodig: melk, vanille ijs, oreo's en slagroom. Begin met het pletten van 4 tot 8 oreo koekjes. Hoe meer koekjes, hoe sterker de oreo smaak. Doe de koekjes in een grote kom en voeg er twee lepels ijs aan toe. Mix dit even goed door en voeg er vervolgens een kopje melk aan toe. Dit heerlijke drankje doe je nu in een glas en werk het af met slagroom.Ben je een mega oreo fan, dan is dit drankje echt iets voor jou! De combinatie oreo met vanille is overheerlijk. Heel speciaal en super snel om dit heerlijke drankje te maken. Probeer het zeker een keertje, het is de moeite waard. 

Ben jij een echte oreo-liefhebber?

You May Also Like

9 reacties

 1. Hmmmmm!!!!! Ziet er goddelijk uit. Ik vind milka oreo ook enorm lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh, ik vind ze heerlijk, al moet ik zeggen...ik koop ze zelden want, ik eet zo een hele verpakking achter elkaar op...maar als ik deze shake zie, krijg ik wel weer gelijk trek erin....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd of dit mijn aandacht trekt haha... Het ziet er overigens wel erg leuk uit!
  XOXO Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net een heel pakje verslonden, je kan dus wel stellen dat ik dol ben op Oreo's! De milkshake heb ik nog nooit geprobeerd, ga ik zeker eens uittesten als er nieuwe oreo's in huis zijn! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zomer heb ik dit ook een keertje gemaakt. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heeeerlijke dingen maak jij toch! Jammie!

  BeantwoordenVerwijderen