LIFESTYLE | Leuke gadgets en hoesjes van Mobielkoopjes.nl

by - 07:00


Gisteren waren er een heleboel winkels open. De straten liepen vol en iedereen was op zoek naar dat ene laatste kerstcadeautje. Heb je toch nog niets gevonden? Geen probleem! Wat dacht je van een mooi telefoonhoesje of een leuk gadget voor je telefoon. Ik testte een aantal gadgets uit van de webshop Mobielhoesjes.nl.


Stel je voor: je zit te wachten op een bus en plotseling komt er naast jou een meisje te staan. Ze heeft oortjes in een luistert naar muziek. Plotseling begint ze te praten, terwijl haar telefoon nog in haar zak zit. Euhm, praat zijn nu tegen zichzelf?! Nee hoor, ze heeft oortjes met een microfoon. 



De oortjes hebben een ritssluiting, waardoor deze nooit in de war zitten. Beste uitvinding ooit! Daarnaast is de kwaliteit ook super! De muziek hoor je zeer helder. Met behulp van een aan en uit knop kun je de microfoon in- of uitschakelen en een bellen. Ook dit werkt fantastisch goed. Wat een topper en dat voor maar € 12,95.


Je kunt nooit genoeg telefoonhoesjes hebben. Ik keek even rond tussen de Sony Xperia E hoesjes en toen viel mijn oog op dit prachtige, kastanjekleurige exemplaar. Het heeft een lederlook en is voorzien van lederdraad waardoor het hoesje een heel unieke uitstraling krijgt. Stoer, maar toch ook vrouwelijk. 



Het hoesje opent door middel van een drukknop. De telefoon wordt dankzij dit hoesje goed beschermt en voelt ook erg stevig aan. Op de webshop kun je verschillende Sony hoesjes vinden, maar dit hoesje vond ik toch net wat origineler dan de andere hoesjes. Je betaalt hiervoor € 11,95.



Iedereen heeft dit al wel eens meegemaakt: je moet 's ochtends heel snel de deur uit, neemt je telefoon mee en wanneer je op het openbaar vervoer zit besef je dat je telefoon leeg is. Balen! Nu niet meer. Dankzij deze powerbank laad je je telefoon op waar je wilt en wanneer je maar wilt. Het is een blauw langwerpig model van 5600 mAh.



Een voordeel van deze powerbank is dat deze universeel is. Dat betekent dat er verschillende opzetstukken meegeleverd worden zodat de powerbank voor elke telefoon gebruikt kan worden. Ook bevat de powerbank een kleine ingebouwde zaklamp. Zeer handig, want zo kun je makkelijk spulletjes terugvinden in je handtas. De powerbank kost momenteel € 23,95.

Ik ben echt super tevreden over de producten van Mobielkoopjes.nl. Ze hebben zoveel leuke gadgets die super handig zijn. Daarnaast hebben ze ook goedkope telefoonhoesjes die heel stevig zijn. Na een dag was mijn pakketje binnen, fantastische levertijd. 


Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

12 reacties

  1. Leuk om te lezen. Ik heb nog een hoesje nodig voor mijn telefoon!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave oortjes, heel handig dat het een ritssluiting heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die ritssluiting is echt DE uitvinding. Gister een kwartier ruzie gehad met ze. ideaa..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die oortjes lijken me erg fijn! De mijne zitten altijd in de war, en het zou ook handig zijn om zo te kunnen bellen! Zo'n powerbank is inderdaad erg handig, ik kan niet meer zonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een handige gadgets! Ik heb zelf ook altijd een powerbank bij mij, maar ik gebruik hem bijna nooit haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke gadgets, een powerbank is zo handig en ik zou het niet meer kunnen missen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een powerbank vind ik heel handig als ik op vakantie ben en uren op het strand lig. Leuke items heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een powerbank is echt een super uitvinding, hè?!
    Ik heb hem (meestal) in mijn tas zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk en handig!
    LIefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen