NAILS | OPI Gaining Mole Mentum

by - 07:00


Dat The Muppets weer helemaal terug van weggeweest zijn, hebben we de laatste jaren gemerkt. Ook in beautywereld kwamen ze aan bod. Zo bracht OPI vorig jaar een nagellakcollectie uit die gebaseerd is op deze poppetjes, namelijk de 'OPI Muppets Most Wanted' collectie. Allemaal zachte kleurtjes en een aantal glitterende topcoats. Ik kreeg het nagellakje 'OPI Gaining Mole Mentum' opgestuurd.
Even een kleine mededeling: ik had nooit eerder een lakje van OPI. Het moment dat dit lakje bij me op de deurmat viel, maakte ik een klein vreugdesprongetje. OPI is een zeer gekend merk en ook geliefd bij veel bloggers. 

De potjes van OPI zijn vrij groot, maar dat vind ik net positief! Deze potjes zijn goed gevuld en zien er vrij basic uit. Het dopje waaraan het kwastje vastzit, is ook vrij groot. Hierdoor is het veel makkelijker om je nagels te lakken. Het kwastje is net perfect: niet te klein, maar ook zeker niet te groot.


Image and video hosting by TinyPic

Ik bracht de topcoat aan over een nudekleurig lakje van Essence. Het lijkt wel alsof er stukjes zilverfolie door het lakje heen zweven. De stukjes hebben een verschillende grootte. Hierdoor oogt het rommelig en dat maakt het net wat speelser. Het is vrij lastig om de glitters goed te verdelen over je nagel, maar dat probleem ondervind ik bij elk glitterlakje. 


OPI Gaining Mole Mentum is een prachtige glitter topcoat. De nagellak bevat glitters van verschillende grootte, waardoor het resultaat wat rommelig en speels is. Het geeft net dat extra meer aan een basic nagellakje. Ideaal om te dragen wanneer je een avondje weggaat of voor een andere speciale gelegenheid. 

OPI Gaining Mole Mentum is te koop bij onder andere Douglas voor € 14,95 


Dit lakje won ik op de blog van Lonneke

You May Also Like

16 reacties

 1. Oeeh wauw! Wat een gaaf glitterlakje van OPI, i like it ♥
  Mooie dekking ook, summer proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op glitternagellak haha! Deze ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het een mooie topper. Die verschillende maten stukjes zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een mooie nagellak en zo speciaal!

  http://julieswonderworld.com/2015/07/summer-lookbook-%E2%99%A1/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen fan van glitternagellak maar deze vind ik wel weer heel mooi.

  Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooie lak, alleen glitterlak is moeilijk te verwijderen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er eruit als een echt toppertje,heel mooi, ik kan mij voorstellen dat je een vreugde dansje maakte toen dit lakje op de mat neerstreek....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je mooie foto's gemaakt en het is uiteraard een super mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik wist niet dat OPI een collectie omtrent The Muppets had uitgebracht. Een mooie glitterlak, dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi glitterlakje, prachtige foto's :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben helemaal verliefd op deze nagellak! Bij gebeurt het wel vaker dat de glitters uit een nagellak zich niet mooi willen verdelen. Ik vind je foto's super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen