FAQ


KUN JE ME HELPEN MET HET MAKEN VAN EEN WEBSITE/LAY-OUT?

Ik kan geen website of lay-out voor je maken aangezien daar heel wat tijd en werk in kruipt, maar natuurlijk kan ik je wel wat tips geven. Chapter Michaela werkt via een gratis blogsysteem van Blogger. Hierover kun je heel veel online vinden, dus raadpleeg Google zeker. Qua lay-outs kun je heel veel gratis 'blogger templates' downloaden of kopen voor een aanvaardbare prijs.

WELKE CAMERA/SOFTWARE GEBRUIK JE VOOR BEYOUTIFUL CREATURES?
Ik blog met behulp van mijn laptop (Toshiba) en een smartphone (Sony Xperia E) om sociale media kanalen te onderhouden. Om foto's te maken, gebruik ik een Canon EOS 700D met een 18-55mm kitlens. Foto's bewerken doe ik meestal via het programma Foto's in Windows 8. Af en toe maak ik ook gebruik van Picmonkey.com. Voor het bewerken van de foto's op Instagram maak ik meestal gebruik van de VSCO cam of de standaard Instagram filters.

WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?
Op mijn 17e ging ik op zoek naar een nieuwe hobby. Een periode waarin ik meer leerde of het internet en botste op een aantal hele leuke blogs. Mijn interesse in en voor bloggen werd op deze manier aangewakkerd en zo ontstond 'Chapter Michaela'. 


Share
Tweet
Pin
Share