BEAUTY | Schwarzkopf droogshampoo

by - 07:00

Image and video hosting by TinyPic

Je wast je haar en als het droog is, is het pluizig. De volgende dag zit je haar goed, maar bij je haaraanzet begint het vettig te worden, terwijl de rest van je lokken perfect zitten. Wie herkent dit nou niet? Irritant, maar er is een oplossing. Lang leve droogshampoo! Een product dat je haar er schoon laat uitzien, zonder dat je je haren moet wassen. 


Image and video hosting by TinyPic

Telkens wanneer ik in de buurt ben van een Kruidvat, loop ik even binnen om mijn geliefde droogshampoo van Batiste te halen. Een droogshampoo die heel fijn werkt! Toen ik afgelopen week in de supermarkt rondliep, viel mijn oog op de droogshampoo van Schwarzkopf. Zowel de prijs als de geur spraken me aan. De droogshampoo van Schwarzkopf is namelijk een stuk voordeliger dan die van Batiste. Mijn keuze was snel gemaakt. 


Image and video hosting by TinyPic

Droogshampoo is een poeder in sprayvorm, een droge shampoo. Iedereen heeft een aantal talgkliertjes op de hoofdhuid. Hieruit komt talg wat je haren vet maakt. Wanneer je droogshampoo over je haar sprayt, absorbeert het poeder al de talg. Je haar ziet er zo minder vet uit en kan je het wassen een dagje uitstellen.


De droogshampoo heeft een hele lekkere, frisse geur. Het aanbrengen gaat erg makkelijk door de handige flacon. Na het sprayen zit er een witte was op je haar, maar wanneer je er met een borstel doorgaat, is deze waas zo weer weg (jep, op de na-foto heb ik dit niet gedaan). Door de droogshampoo ziet mijn haar er minder vet uit en krijgt mijn haar ook meer volume. 

Image and video hosting by TinyPic

De droogshampoo van Schwarzkopf is een heel fijn product. Ben je verslaafd aan die van Batiste? Dan weet ik zeker dat jij deze droogshampoo ook een topper zult vinden. Mijn haren zien er schoon uit en krijgen een frisse geur. Ik ben er zo enthousiast over dat ik deze in drievoud heb gekocht (joke, het was 2 + 1 gratis).

Voor de droogshampoo van Schwarzkopf betaal je rond de vier euro.

You May Also Like

14 reacties

 1. Dit klinkt supergoed! En qua prijs valt dit inderdaad heel erg mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij wel fijn. Binnenkort wil ik een droogshampoo halen. Deze ga ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik zou alleen moeten kijken of er niet veel alcohol denat in zit want dit trekt mijn hoofdhuid niet :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Droogshampoo is echt mijn beste vriend in geval van vettig haar. Maar sommige werken niet goed bij mij, maar deze misschien wel. Ik zal hem eens uitproberen.
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze vind ik ook zo wat de beste uit het schap, maar ik gebruik het zo min mogelijk want er zit zoveel rotzooi in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog op zoek naar een goede droogshampoo, en deze klinkt helemaal niet verkeerd! Je ziet duidelijk verschil! Leuk dat er een actie 2+1 loopt, altijd fijner!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit nog helemaal niet, maar ik vind het resultaat echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist ook niet dat Schwarzkopf droogshampoo had, maar ik ga deze zeker eens proberen, klinkt goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een fijn product! Kende het nog niet! Föhn je trouwens je haar nadat je gedoucht hebt? Ik had ook altijd last van pluizig haar na het douchen..Mijn kapster adviseerde om, als je je haar föhnt, dit langer vol te houden..

  Leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was onlangs naar de Kruidvat gegaan en ik vond Batiste nergens! Dus ik heb er eentje van Kruidvat eigen merk meegenomen, moet hem nog steeds testen, haha. Maar als die tegenvalt wil ik die van Swarzkopf wel eens gebruiken. Ik heb trouwens nooit last gehad van witte wazen, misschien omdat ik echt van super ver spuit op mijn haar (→30 cm) (Oké, een keertje heb ik het gehad, maar dat was omdat ik 5 cm van mijn haar zat, haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me fijn, al gebruik ik droogshampoo niet vaak. Vind het stroeve gevoel erna niet echt prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was op zoek naar een goede review van deze! Nu zou ik 'm wél eens durven kopen!

  BeantwoordenVerwijderen