BEAUTY | ELF Maximim Coverage Concealer oil free

by - 07:00


Al een hele tijd ben ik op zoek naar een goede concealer. Een concealer die vooral de donkere kringen onder mijn ogen bedekt. Nooit eerder kwam ik een concealer tegen waar ik echt helemaal tevreden over was. Ik besloot om een nieuwe concealer uit te proberen, namelijk de E.L.F. Maximum Coverage Concealer. 
Het vinden van een juiste concealer is even lastig als het vinden van een goede foundation. Iedereen heeft andere wensen en natuurlijk ook een andere huid. Naast kleur is ook de samenstelling, dekking en dikte bepalend of het behoort tot mijn favorieten. 

De concealer is olievrij. Heel fijn, want ik gebruik deze ook op plekjes waar mijn huid die snel vettig zijn. Daarnaast merk ik dat hoe minder vettig een concealer is, hoe beter deze blijft zitten. De verpakking van het product lijkt op een foundation. Een tube waarmee je goed kunt doseren. Niets op aan te merken. De verpakking ziet er wel net mooier en specialer uit dan de verpakkingen van de budget producten.  Ik heb dit product in de kleur 'Porcelain' die perfect is voor mij. Net wat lichter dan mijn eigen huidskleur waardoor donkere kringen beter bedekt worden. Als je een concealer kiest, ga dan voor een tint lichter dan je eigen huidskleur. Hierdoor worden rode vlekjes en donkere kringen goed bedekt. 

De concealer is qua samenstelling aan de dikkere kant. Het duurt hierdoor wat langer om het product in te werken, maar alles wordt daardoor wel goed bedekt. 


Zoals je kunt zien werkt dit product zeer goed. Donkere kringen worden meteen bedekt. Ook met het wegwerken van rode vlekjes heeft deze concealer geen probleem. Minpuntjes? Na een tijd merk ik wel dat er onder mijn ogen allemaal vlekjes zitten. Ik breng meestal nog poeder aan over de concealer, dus het zou wel kunnen dat het daaraan ligt, aangezien ik zonder de poeder dit effect niet merk. 


Ik ben zeker tevreden over de concealer. Rode vlekjes, donkere kringen,..? Geen probleem! De concealer heeft absoluut geen enkel probleem met het bedekken van deze zaken. Onder mijn ogen gaat het product snel vlekken wanneer ik er poeder overheen breng, dus ik moet op zoek naar een goede en deftige poeder zodat ik hier geen last meer van heb. Ook poriën bedekt de concealer volledig, dus hij komt meteen in mijn favorieten bakje. 

E.L.F. Maximum Coverage Concealer - €4,00. 

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

18 reacties

 1. Voor €4 ziet zelfs de verpakking er duurder uit. Fijn dat hij goed dekt en de juiste kleur is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien en te lezen dat jij ook deze concealer hebt en er ook tevreden over bent. Ik heb hem zelf ook en gebruik hem heel graag en ook dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super budget en wat een mooi effect! De dekking ziet er ook top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel erg goed uit, zeker ook een fijn effect voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed product zeg, je ziet echt duidelijk verschil. En dat voor zo'n lage prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne review en volgens mij is deze concealer geschikt voor het werk wat ik onder mijn ogen heb hangen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi natuurlijk effect! maar jij hebt ook niet veel nodig =)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zoek nog een goede concealer, misschien ga ik deze ook maar eens proberen dan. Bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! Misschien dat ik deze wel een keer uitprobeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit, ik moet ook maar nog eens bestellen op de webshop van Elf :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een goed zichtbaar verschil, ik kan mij voorstellen dat je hier tevreden mee bent...erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog nooit iets van elf geprobeerd, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, wat een mooie before and after foto! Goddamn, wat een verschil! De dekking is magnifiek voor de prijs van het product, maar dat is de kracht van ELF. Even tussendoor, je hebt niet zulke wallen hoor dame, dat valt reuze mee. :) Ik houd er van als een concealer wat dikker is, hierdoor dekt het bij mij vaak beter. Die waterige concealers trekken in de lijnen bij mij. Ja, ik word ook gewoon oud. Mooie volle tube, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor zo'n prijs is dit een goed product. Je ziet het effect heel duidelijk. Ik heb echt nog nooit producten van ELF geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klink als een fijn product. En 4 euro is geen prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. looks good! Ik heb net een elf review gepost. Wat een fijn merk! en zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er voor 4 euro echt goed uit. ELF is meestal erop of eronder, maar als het erop is, is het direct wauw!

  BeantwoordenVerwijderen