BEAUTY | Tanden bleken met Optimal White

by - 19:50


Waarschijnlijk sta je er nooit bij stil, maar onze tanden krijgen het zwaar te verduren: nemen van bepaalde medicatie, etenswaren die je tanden verkleuren en ga zo maar door. Al deze zaken zijn niet goed voor je tanden. Je tanden poetsen helpt natuurlijk, maar bij sommigen is het al te laat: verkleurde tanden. Een oplossing hiervoor? Je tanden bleken. Hiervoor hoef je niet naar een tandarts te gaan, je kunt het heus zelf doen dankzij Optimal White.

Optimal White is een merk die via een online webshop professionele tanden bleek producten verkoopt. Hiermee kun je gemakkelijk, veilig en snel thuis je tanden bleken. Ik ontving een grote doos met een papier waar alle instructies stap voor stap opstaan. Heel fijn dat dit papiertje erin zit, want de uitleg is super handig en vooral heel duidelijk. Deze kit bevat de volgende zaken:


 • 2 x 10 ml bleekgel voor 14 behandelingen
 • 4 bitjes
 • 1 opbergdoos voor je bitjes 
 • 1 LED-booster 


Toen ik het pakketje ontving, begon ik meteen met testen. Ik was gewoon zo nieuwsgierig naar het resultaat en of het effectief wel zou werken. Voor ik begon met testen, las ik de instructies aandachtig door. Hierin staat beschreven dat je de bitjes op maat kan maken, hoeveel gel je in de bitjes moet doen, hoelang je ze in je mond moet houden en hoe vaak je een sessie mag herhalen.
Als eerste begon ik met het op maat maken van de bitjes. Dat ging best vlot! Toen ik hiermee klaar was, bracht ik de gel aan in de bitjes en plaatste ik deze in mijn mond. Meteen hierna plaatste ik het LED-lampje er tegenaan. Na 25 minuten was ik klaar. Je moet daarna even goed je tanden poetsen en ook de bitjes proper maken. Ik bekeek mijn gebit in de spiegel, maar veel verschil zag ik nog niet. Wel merkte ik dat mijn gebit toch net wat witter was dan voor de sessie.Dit is het resultaat na 7 behandelsessies. Je ziet geen super groot verschil, maar ik denk dat dit bij iedereen een ander effect heeft. Ik heb foto's gezien van personen waarbij er echt een gigantisch verschil is, bij anderen iets minder. Het hangt dus echt van gebit tot gebit af. Mijn tanden waren al redelijk wit toen ik aan de behandeling begon. Het product werkt natuurlijk beter wanneer je verkleurde tanden hebt door roken, thee, wijn, kleurstofhoudende producten. Ik ben best tevreden over deze kit. Het is makkelijk, snel en er is wel degelijk een verschil! Trouwens, als je geen resultaat merkt binnen de 30 dagen, krijg je je geld gewoon terug. Top.

Deze kit kan je bestellen op Optimal White.nl voor maar €59,00.

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

19 reacties

 1. Het verschil zie je heel iets maar wel mooi. Ik kende dit merk en methode niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja dit is een leuke review. Mijn tanden zijn vrij wit dus mag van mn tandarts niks proberen. Deze set had ik al gezien en hij werkt dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er wel heel erg mooi uit, ook al heft het geen heel opvallend groot verschil in jouw geval omdat ik op sommige plaatsen blootliggende tandhalzen heb is het niet raadzaam om te bleken...wel jammer dit had ik graag ook eens willen proberen, tenslotte zijn wittere tanden vaak zo mooi...ook de prijs hiervan vind ik wel ontzettend meevallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het resultaat prima! Je gaat in principe terug naar je natuurlijke kleur en dit is bij iedereen anders.

  Ziet er goed uit!

  PS. Een reactie plaatsen ging nogal moeilijk :-/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt zo onwijs mooi eruit zien nu! Ik ga binnenkort mijn tanden bleken met Crest. Ik wil het al sinds ik een klein kind ben dus ik kan echt niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd maar durf zulke dingen niet te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook zoiets gehad maar van een ander merk, was echt een ramp, kreeg allemaal witte vlekken op mijn tanden. Verder heb ik wel ervaring met whitestrips en daar ben ik erg over te spreken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al zie je niet veel verschil, het is er toch wel! Ik vind het best duur als je niet zeker weet of het bij jou wel zo'n effect zal hebben! Ik denk eerlijk gezegd dat ik dit niet zo vlug zou laten doen, maar ja, gezien mijn leeftijd is dat denk ik wel normaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi resultaat! Ik heb mijn tanden zelf alweer even niet behandeld (ik deed het meestal met van die strips), omdat ze vrij gevoelig zijn, maar dit ziet er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke review! Wil ik zelf ook eens proberen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een goed resultaat en goede review! Dit wil ik zelf ook weleens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke review! Ik zie nog geen duidelijk verschil, maar dat zal vast nog komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je tanden waren eigenlijk al helemaal niet verkleurd of iets, maar toch vind ik het resultaat wel erg mooi hoor.. Ben benieuwd als je het langer gaat gebruiken wat er gebeurd. Zelf zou ik het ook wel eens willen proberen want mijn tanden zijn zeg maar tussen de tanden door geel. Als je het snapt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt van jezelf al hele mooie witte tanden! Ik zie wel een klein beetje verschil. Heb je trouwens een nieuwe layout? Moeten die 'huisjes' klikbaar zijn? Want ik kan bijvoorbeeld niet naar 'about' als ik op dat bordje klik naast de fiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat mooi zeg <3 Wel vind ik het een tikje prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, wat een resultaat zeg! Ik zie best veel verschil, maar je tanden zien er eigenlijk van zichzelf al erg wit uit. Daar mag je trots op zijn dat ze nog zo'n wit kleurtje hadden! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zie een mini verschil, en dat is super! Maaaar, ik denk dat je die dat geld best een iets groter verschil mag verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wil al lang zo iets proberen maar ik heb twee kronen en ik ben toch altijd bang dat ze beschadigd zouden worden door een bleking. Ik zie toch wat verschil hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gaaf dat je dit hebt gereviewd! Ik zie zeker wel verschil! ❃

  BeantwoordenVerwijderen