BEAUTY | E.L.F. Lip Gloss Sticks

by - 07:00


Sinds ik de lipglossjes in stick vorm heb ontdekt, zijn lipsticks helemaal verleden tijd. Het zijn als het ware grote potloden die je makkelijk kunt aanbrengen op je lippen. Geen last van een vervelend kwastje en plakkerigheid. Toen ik zag dat E.L.F. Lip Gloss Sticks in hun bezit heeft, werd ik enthousiast.
De Lip Gloss Sticks komen in een witte verpakking met een doorzichtige dop en een gekleurde achterkant. Dankzij de gekleurde achterkant kun je snel zien welke kleur je lipproduct heeft. 

Deze lippotloden zijn verkrijgbaar in totaal 8 verschillende kleuren. Ik koos voor de kleur 'Summer Nights'. Op de site zag ik dat deze kleur heel subtiel is, maar wel een prachtige glans heeft. Subtiele kleurtjes spreken me altijd aan en ik draag ze dan ook super graag.De punt van het potlood is vrij groot en loopt smaller naar boven toe. De bovenkant van de punt is bollig, maar wel perfect om een strakke lijn te zetten. 


Dit is de kleur die het lipproduct afgeeft. Van een lipglosspotlood verwacht ik geen spectaculaire pigmentatie. Hij valt niet super hard op, maar het ziet er wel prachtig uit. Een heel neutrale, mooie nude kleur die voorzien is van een subtiele glans. 


Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Op mijn lippen heeft de kleur een iets bruinere ondertoon. Heel apart, maar zeker niet mis! De glitters vallen wel enorm hard op, niet echt om dagelijks op je lippen te smeren, maar voor een speciale gelegenheid kun je hem zeker gebruiken. Wat me ook meteen opviel bij het aanbrengen, is de geur. Het product geeft een sterke muntgeur af wanneer je hem aanbrengt op je lippen. Ik ben helemaal verzot op munt, dus stoor me er absoluut niet aan. 


Het lippotlood van E.L.F heeft me aangenaam verrast. Dergelijke lippotloden stellen me niet vaak teleur, deze dus zeker ook niet. De kleur is heel subtiel en heeft een prachtige glans. Daarnaast vind ik het ook een groot voordeel dat het product een heerlijke muntgeur afgeeft bij het aanbrengen. Een minpuntje? Het product blijft niet erg lang zitten. Na een hapje of een drankje werk je deze best even bij. Dit is natuurlijk de verwachten bij een gloss product. De lipgloss voelt zacht aan op je lippen, alsof je een verzorgende crème hebt aangebracht. Echt een topper! 

E.L.F. Lip Gloss Sticks kosten € 3,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

6 reacties