BEAUTY | De beautyblender

by - 07:00


De beautyblender is al een lange tijd een hype. Het begon in Amerika en ondertussen heeft dit fenomeen zich al over de hele wereld verspreid. Ik was altijd heel sceptisch over deze spons. Zou een spons echt beter zijn dan een kwast? Toen ik de kans kreeg van BornPrettyStore om een beautyblender uit te testen, kon ik daar geen nee op zeggen. Is deze hype terecht? 


De beautyblender is een spons in een speciale vorm. Hiermee kun je verschillende producten aanbrengen zoals foundation, concealer en poeder. Voor je de beautyblender is het belangrijk dat je hem eerst nat maakt, dan zuigt deze minder product op. Beeih, daar kwam ik achter na ik deze gebruikt had... 

Zoals je hier ziet, zitten er al een aantal vlekken op het make-up sponsje. Dat kun je natuurlijk niet vermijden als je deze gebruikt om je foundation aan te brengen. Ik was toch erg benieuwd naar hoe makkelijk deze vlekken uit de make-up spons te verwijderen zijn.


Ik heb hem even onder de kraan gehouden en af en toe eens in geknepen zodat het water eruit ging en hopelijk ook de foundation. Heel veel product kun je van de spons er niet af krijgen, maar op zich stoor ik me daar niet aan. Wat wel super goed is aan dit sponje is dat de beautyblender niet snel scheurt. TOP! 


Tijd voor: de test. Even wat foundation op mijn gezicht aangebracht en vervolgens de beautyblender gebruikt om alles in mijn huid te blenden. Wow, wat een fantastisch resultaat! De foundation zit heel egaal op mijn huid, totaal anders wanneer je gebruik maakt van een kwast. Ik wil echt nooit meer zonder deze beautyblender. Het is een van de fijnste tools, ik raad hem dan ook iedereen aan.

De beautyblender koop je voor $5.03 bij BornPrettyStore. Met de code CREH10 krijg je 10% korting. 

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

11 reacties

 1. Wat leuk dat je er zo enthousiast over bent. Ik wil ook nog een beautyblender aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik geen beutyblender maar ik heb er wel al veel over gelezen...ook een beauyblender staat op mijn "behangrol vermeld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb sinds kort het Real Techniques sponsje en ik kan deze ook niet meer missen! Tof om te lezen dat deze ook zo goed werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen beautyblender, maar ik wil er wel graag een aanschaffen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb in al die jaren nog nooit een beautyblender gebruikt en ben er eigenlijk echt benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien moet ik deze maar eens proberen als ik dan eens foundation gebruik zit het er meteen netjes op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gekke vorm heeft deze blender! Maar klinkt wel erg fijn, misschien moet ik deze maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat allang op mijn wishlist! Al zoveel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb het ook eens geprobeerd, maar ik vind het niet zo fijn werken dus neem ik nog steeds mijn foundation kwast :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja ik ben ook fan! Super ding is het en het resultaat is inderdaad anders dan als je kwast of vingers gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen