BEAUTY | Wat zit er in mijn make-uptastje?

by - 07:00


Een make-uptastje heb ik altijd wel bij. Er zijn gewoon van die dagen dat je met panda-ogen aankomt op je campus en/of werk. Dan is het wel heel fijn om alles even bij te werken. Ik probeer niet teveel spullen mee te sleuren, want op vlak van make-up draag ik niet veel. Meestal volstaat mascara, maar er zijn van die dagen waarop mijn huid niet meewerkt. Dan is het fijn om een goede en egale basis te hebben. Kom te weten welke producten ik gebruik voor mijn dagelijkse look! 


Als ik last heb van donkere kringen en acne, gebruik ik een concealer van E.L.F. De concealer heeft een zeer goede dekking, waardoor foundation niet altijd een must is. Is dit wel nodig, dan gebruik ik de Catrice All Matt Plus Shine Control foundation. Deze breng ik vaak aan met mijn vingers.  


Belangrijk is om alles goed af te poederen. Tijdens de winterdagen maak ik meestal gebruik van een bronzer. Dit zorgt ervoor dat mijn huid er toch net iets beter uitziet. Pas hier wel mee op, je wil namelijk geen oranje hoofd creëren. 


De laatste spulletjes die in mijn make-up tasje zitten, zijn een mascara en een lippenbalsem. De mascara is van Rimmel en werkt heel fijn. Deze separeert mijn wimpers heel mooi. Wanneer ik last heb van droge lippen breng ik mijn geliefde lippenbalsem van Rimmel aan. Mijn lippen worden hierdoor goed verzorgt en krijgen tegelijkertijd een leuk kleurtje. 


Et voila, een look met al de producten. Zoals je kunt zien is het een heel subtiele, basic look. Ideaal om te dragen op een school- of werkdag. Ik bracht zowel de concealer als de foundation aan omdat mijn huid momenteel vrij onrustig is. Op andere dagen laat ik deze producten vallen zodat mijn huid kan ademen.  

Dit zijn alle spulletjes die ik meesleur in mijn make-up tastje. Het zijn niet heel veel spulletjes, maar wel voldoende. Wat mag zeker niet ontbreken in jouw make-uptasje? 

You May Also Like

10 reacties

 1. Fijne producten. Je look is inderdaad heel subtiel!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeul eigenlijk geen make-up tasje mee naar school. Ik gebruik toch enkel poeder en dat moet niet bijgewerkt worden, haha. Wel erg mooie look met deze basis producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem enkel een lipkleurtje mee :) Maar die foundation van Catrice gebruik ik ook elke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie subtiele look! Ik doe ook enkel mascara en eyeliner op. En ik neem geen make-up tasje mee naar school, het blijft er wel goed opzitten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look, subtiel zoals je zegt en pretty! Ik wil nog steeds een keer iets van ELF proberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een heel bescheiden make up tasje, wat je bij je draagt als je weg gaat, voor mij is een mascara echt onmisbaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten, ik vind die lipkleur heel mooi staan bij je, staat erg fris :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ja, schitterende make-up looks! Heel eenvoudig en naturel, maar zo gorgeous! Leuk om een kijkje in je make-up tas te krijgen. ^^ Ik kijk ook altijd bij vriendinnen wat zij met zich meedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieve en fijne dagelijkse look, heel subtiel! Zelf draag ik wel iets meer make-up, zeker een blush is onmisbaar voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten gebruik je, leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen