BEAUTY | Waterproof lippotlood van BornPrettyStore

by - 07:00


Lippotloden zijn een van de meest ondergewaardeerde make-upproducten. Meestal koop je lippotloden bij een nieuwe lipstick, om eronder te dragen. Ze kunnen een wereld van verschil maken, maar toch staan ze zelden in de spotlights. Wil je dat een lipstick langer blijft zitten of wil je dat een lipstick een sterkere kleur krijgt? Dan zijn lippotloden de juiste oplossing. Op de site van BornPrettyStore zag ik enkele leuke lippotloden. Ik bestelde een potlood in de kleur 8, een prachtige donkerrode kleur. De verpakking van dit product valt meteen op. Erg handig, want in je make-up stash vind je dit lippotlood meteen terug dankzij de opvallende roze kleur.Lippotloden kunnen soms vrij stroef zijn, zeker de goedkopere versies. Uiteraard was ik daarom erg benieuwd naar dit product. Wat me meteen opviel is dat het lippotlood super fijn aanbrengt. Er komt meteen een prachtige gepigmenteerde kleur vandaan. Een kleur tussen het donkerrode en oudroze, heel speciaal. Wat zou het resultaat ervan zijn op mijn lippen?


De kleur komt erg goed overeen met de swatch  op mijn arm. Het potlood brengt heel fijn aan op mijn lippen. Wat ik ook heel positief vind, is dat deze kleur niet in mijn lijntjes gaat zitten. Hierdoor kun je dit lipproduct perfect apart dragen, zonder een lipstick eroverheen aan te brengen. Een maaltijd en een drankje overleeft dit product. Het lippotlood van BornPrettyStore is heel zacht, maar niet zo dat het potlood zal afbreken. Ik heb niet het gevoel dat dit product mijn lippen uitdroogt, net omdat deze heel romig is. Het lippotlood blijft een hele dag op je lippen zitten en overleeft een maaltijd en een drankje. Waterproof is dit product zeker! Je kunt ze prima los dragen, maar je mag ze natuurlijk ook onder een lipstick of een gloss aanbrengen. Ik vind het lippotlood een heel fijn, budget lipproduct.

Waterproof lippotlood van BornPrettyStore - $1.99. Met de code CREH10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

12 reacties

 1. Wauw wat een prachtige kleur! Ik zou het meteen zelf dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje :) Het staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort kleurtjes draag ik erg graag! Essence heeft ook een paar van zulke goedkope potloodjes die ik erg graag gebruik! Leuke foto's trouwens, met die sterretjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi product, prachtige foto's ook met die sterretjes!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt als een erg fijn lippotlood! De kleur vind ik ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie kleur, staat je trouwens prachtig :)
  Mooie foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt gelijk, ondergewaardeerd maar eigenlijk wel nodig. De kleur is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het ziet er heel goed uit, jammer dat hij wat stroefjes aan brengt, maar dat vind ik niet echt onoverkomelijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel tof met die sterretjes! De kleur staanje wel mega goed! Balen dat hij wat stoefjes is!..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lippotlood krijgt inderdaad niet de aandacht die het zou moeten verdienen! Volgens mij komt dat vooral omdat velen vaak denken dat het stroef aanbrengt en uitdroogt, gelukkig is dit niet bij alle lippotloden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een heel erg mooi kleurtje. Ik zou het durven kopen

  BeantwoordenVerwijderen