LIFESTYLE | Ontwerp zelf een telefoonhoesje met GoCustomized

by - 07:00


Nu de feestdagen voor de deur staan, is iedereen op zoek naar leuke en originele pakjes voor onder de kerstboom. De ene keer is het makkelijk om een cadeau te vinden voor iemand, maar er zijn ook momenten waarop je even helemaal niet weet wat je aan iemand moet geven voor kerst. Ik heb de ideale oplossing: een zelf ontworpen telefoonhoesje. Maak een leuke fotocollage of zet een prachtige quote op een telefoonhoesje. Makkelijk, snel en erg betaalbaar. Ik laat je zien hoe je dit kunt doen! 
Wanneer je beslist om je gepersonaliseerd hoesje te maken, surf je naar de website van GoCustomized. Klik op het model van jouw smartphone en daar duid je vervolgens de keuze van jouw hoesje aan. Hierna kom je terecht op bovenstaande pagina. Je kunt er nu voor kiezen om een eigen afbeelding te downloaden of te kiezen uit een aantal patronen. Ook kun je een bijhorende tekst of quote toevoegen aan het hoesje. Ben je helemaal tevreden? Dan klik je op bestellen en nu maar wachten tot jouw telefoonhoesje op de deurmat ligt.


Na vier dagen lag het hoesje op mijn deurmat. Deze zit heel goed verpakt zodat je er zeker van kan zijn dat je hoesje heel aankomt. Ik bestelde een hoesje voor de Huawei telefoon van mijn zus met een afbeelding van haar zoontje. Toen ik het hoesje zag, werd ik meteen laaiend enthousiast. 


De afbeelding op het hoesje heeft een erg goede kwaliteit. Ik had schrik dat het misschien wat wazig zou zijn, maar dat is absoluut niet het geval. Het enige minpuntje is dat de afbeelding enkel op de achterkant te zien is. De zijkanten van het hoesje is gewoon wit, net zoals de randen die op de voorkant van je smartphone zichtbaar is. 


Wat ben ik, maar vooral mijn zus, enorm blij met dit hoesje. De kwaliteit is heel goed, de afbeelding wordt prachtig op het hoesje gedrukt. Ook het maken van het hoesje is heel makkelijk. Op de site staat heel duidelijk beschreven welke stappen je moet doorlopen. Daarnaast is de service zeer snel, na vier dagen lag het hoesje op de deurmat. Ik kreeg trouwens zowel een e-mail als een sms (gratis) betreft de verzending van mijn bestelling. Het telefoonhoesje past ook perfect om de telefoon. Wat een prachtig resultaat!

Beschik jij over een zelf ontworpen telefoonhoesje?


Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

11 reacties

 1. Ja superleuk en ook persoonlijk. Mijn hoesje is doorzichtig en kan verschillende inlays gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hoesje! Ik heb vroeger ook wel eens mijn eigen hoesje gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh mooi, goede kwaliteit inderdaad. Ik weet al helemaal welke foto ik zou nemen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk! Ik heb toevallig nu ook een zelfgemaakte hoesje :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee en je hebt er een leuke foto voor gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee, met z'n hoesje kan je iedereen blij mee maken en wat een schattige foto :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ook een mooie foto! Leuk dat je zoiets nu altijd met je mee draagt omdat het om je mobiel heen zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ich liebe deinen niedlichen Telefonkasten.

  BeantwoordenVerwijderen