Review disclaimer

OPGESTUURDE PRODUCTEN
Op Chapter Michaela verschijnen regelmatig reviews - artikels waarin ik een bepaald product test en daar mijn eerlijke mening over geef. Veel producten koop ik zelf, maar af en toe krijg ik producten opgestuurd van merken of webshops. Wanneer ik deze producten review, ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koop. Hierdoor komen er ook af en toe negatieve reviews online.

Mijn lezers, jullie, wil ik eerlijke informatie geven. Wanneer ik een product echt niet goed vind, zal ik dit ook duidelijk in de review vermelden.


AFFILIATE LINK
Wat is nu een affiliate link? Als ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit het volgende: wanneer een lezer via de link in het artikel een product koopt, krijg ik daar een bepaald percentage voor (dit gaat vaak om een zeer laag percentage). 

Voor jouw aankoop maakt dit qua prijs GEEN verschil. Je betaalt zelf niet meer wanneer je via mijn affiliate link iets koopt. Je steunt op deze manier mijn blog en mij gratis wanneer je via een affiliate link iets koopt.

Vind je dit helemaal geen goed idee, dan is dat ook zeker niet erg. Als je dit niet wilt, kun je ook gewoon in je browser de website of product ingeven. Op die manier ontvang ik geen percentage op jouw aankoop.
Share
Tweet
Pin
Share