BEAUTY | Louis Widmer Acneplus

by - 07:00

Image and video hosting by TinyPic

Gisteren kwam er nog een artikel online over een vlogger die last heeft van acne en haar pestkoppen op hun plaats zet. Inspirerend verhaal, maar er kwamen ook wat reacties van lezers die zelf ook last hebben van acne en zich hierdoor vrij onzeker voelen. Heel herkenbaar, want ook ik heb al vijf jaar last van acne. Het is niet zo dat er eens een bultje staat, mijn gehele gezicht zit vaak onder de puistjes. Niets bleek te helpen voor mijn huid. Zelfs producten die dokters me aanraadde, werkten niet. Ik was er echt klaar mee en wilde nog maar één product testten en dat bleek een echt wondermiddel te zijn. 

Image and video hosting by TinyPic

Toen ik zag dat de apotheker me weer een product meegaf dat je puistjes doet uitdrogen, dacht ik weer eens 'ja, dit wordt weer niets'. Gelukkig had ik het helemaal mis! Acneplus is een product dat twee belangrijke ingrediënten bevat: miconazole en benzoylperioxide. Miconazole bestrijdt de microben die vaak voorkomen bij acne. Benzoylperioxide zorgt ervoor dat de talgproducerende klieren open blijven waardoor de kans op puistjes kleiner wordt. 

Image and video hosting by TinyPic

Doordat dit product je puistjes uitdroogt is het belangrijk om dit op te bouwen. Breng een week lang de crème 1 keer per dag aan op je puistjes. De tweede week kun je de crème 's ochtends en 's avonds gebruiken. Let wel even op, dit product maakt plekken op je kleren. Vermijd contact van de crème met kledij. Het is de bedoeling dat je de crème gedurende 2 tot 8 weken dagelijks gebruikt om een goed resultaat te bereiken. Hierna kun je de crème twee keer per week gebruiken zodat je niet plotseling last krijgt van hevige breakouts

Image and video hosting by TinyPic

Sorry voor het kleurverschil op de foto's! De 'voor' foto nam ik op een avond waarop het lekker warm was. De 'na' foto nam ik ook 's avonds, maar op een regenachtige dag. Vandaar dat de 'na' foto net wat lichter is.

Ondertussen heb ik de crème gedurende drie weken lang 's ochtends en 's avonds gebruikt. Het resultaat is geweldig! Nooit gedacht dat deze crème mijn breakouts beter onder controle zou krijgen en zelfs de puistjes laat verdwijnen. Af en toe had ik wel last van droge plekjes, maar op deze plekjes bracht ik een hele korte periode een vette crème aan.  

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben enorm tevreden over acneplus van Louis Widmer. Een crème die puistjes uitdroogt en ervoor zorgt dat deze ook verdwijnen. Ik had geen last van een branderig gevoel of rode vlekken, terwijl ik dit wel had bij andere crèmes die puistjes doen uitdrogen. Een product dat echt perfect is voor mijn huid. Houd er wel even rekening mee dat dit product bij jou misschien niet een goed resultaat geeft. Dat verschilt van persoon tot persoon, van huid tot huid. Natuurlijk hoop ik dat dit product bij iedereen wonderen verricht, maar de meeste producten die ik testte en een goed resultaat opleverde bij veel mensen, hadden op mijn huid totaal geen effect. Het is een kwestie van zoeken naar een product dat voor jouw huid werkt. Ik zocht en vond in ieder geval een goed product dat mijn huid weer glad en egaal maakt.

Louis Widmer Acneplus kun je kopen bij de apotheker voor ongeveer € 8,00.

You May Also Like

25 reacties

  1. Heel fijn dat je toch een super middel hebt gevonden en gelukkig valt het qua prijs heel erg mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Het resultaat is geweldig en de prijs valt inderdaad ontzettend mee! Dit ga ik zeker onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat je deze tip deelt. Ik heb er zelf geen last van, maar kan me zo voorstellen dat er meiden zijn die heel blij zijn met dit artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er heel goed uit, je huid ziet er rustiger uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat je iets heb gevonden dat voor je werkt! Je huid lijkt er ook blij mee te zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat het werkt bij je! Voor die prijs is het zeker de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow! Je ziet echt verschil! Wat fijn dat het werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heerlijk dat er een product is waar je baat bij hebt en wat goed dat je het deelt op je blog...ik denk dat hier meerdere mensen erg blij om zijn, want het product heeft niet alleen effect, het is ook echt betaalbaar....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw! Mooi resultaat, je huid ziet er rustiger uit. Het is altijd zo moeilijk om een product te vinden dat echt goed werkt, dus erg fijn dat je eentje gevonden hebt dat werkt ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, wat een verschil zeg! Ik ben nu in 'behandeling' bij de dermatoloog, dus ik gebruik op dit moment pilletjes en een zalfje. Vandaar dat ik nu niks ga uittesten, want misschien zorgt net dat voor een uitbraak. Maar deze ga ik wel onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, ondanks dat de foto's een beetje anders zijn qua licht is het resultaat nog steeds echt onwijs goed!
    Prima product dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb deze créme ook nog gehad, maar mijn huis werd te droog en ik ben ermee gestopt :)
    Gelukkig is mijn gezicht terug egaal!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, je ziet het resultaat wel echt!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw het resultaat is goed! Ik zocht nog naar zo'n crème ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat dit zo goed werkt! Leuk dat je 'm hebt gereviewd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Klinkt gewoonweg als een wondermiddel, iets dat ik zeker kan gebruiken! Ik heb nu al 4 jaar last van puistjes, maar niets helpt! Is dit enkel te koop bij je apotheker, of ook in een of andere winkel? Want ik ben er erg benieuwd naar, ik zou het goed kunnen gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze crème kun je normaal gezien in elke apotheker verkrijgen :)

      Verwijderen
  17. Echt top dat het goed werkt. De prijs is ook fijn natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat fijn dat hij zo goed voor je werkt! Ik heb zelf een tijdje crème met zuur erin gebruikt van Louis Widmer en dat werkte ook wel goed en ze hebben ook hele fijne zonnebrandcrème voor het gezicht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hi Michaela!
    Ik zelf ben ook heel tevreden van deze crème! Het heeft me enkele jaren heel goed geholpen! Na een tijdje bleek het echter mijn huid teveel uit te drogen en ben ik overgestapt op mildere crèmes.
    Ik ben echter wel op zoek naar iemand als jou! Even inspirerend! Als studente aan de doe ik binnenkort mee aan de l'Oréal Brandstorm. Dit is een heel grote wedstrijd die dit jaar draait rond het merk la Roche Posay. Ik zou graag een meisje opvolgen tussen 15 en 25 jaar om enkele van de producten dagelijks te gebruiken om zo het verschil voor en na vast te stellen. Indien je iemand kent die dit boeiend zou vinden of je zelf geïnteresseerd zou zijn, mag je me steeds contacteren op camkeroelens@hotmail.com. Ik geef je graag een extra woordje uitleg!
    Vele groetjes en succes nog met je blog!
    Camille

    BeantwoordenVerwijderen