BEAUTY | Long Lasting Lipstick van BornPrettyStore

by - 07:00


Vorig jaar was oranje lipstick dé nieuwste trend op vlak van beauty. Het was een kleur die je amper zag, maar bij sommigen wel erg mooi kan staan. Vooral tijdens de zomerdagen is een oranjekleur veel zachter en leuker dan een donkere kleur. Via BornPrettyStore kreeg ik een knaloranje lipstick opgestuurd. Benieuwd of het wat is? Lees dan zeker verder. 
De lipstick is van het merk Galivin, wat ik hiervoor niet kende. Toen ik het product uit de verpakking nam, schrok ik wel even. Ik had niet verwacht dat de huls er zo chic uitzag. Heel elegant en mooi. De lipsticks zitten in een langwerpige huls met een punten bovenkant. Wanneer je de huls verwijdert, wordt het alleen maar beter. Een prachtige oranje kleur komt je tegemoet. 


De swatch van de lipstick ziet er prachtig uit. Er komt heel wat pigment van af, de kleur is sterk en aanwezig. Ik merk wel dat de lipstick best romig is. Hierdoor komt er makkelijk een laagje lipstick vanaf, maar blijft er een subtiele oranje kleur over. De kleur zat meteen op mijn lippen. Ik ben een voorstander van romige lipsticks, maar deze is toch veel te romig. Een heel raar gevoel op je lippen en je voelt zo al dat deze er heel makkelijk af gaat. Een maaltijd overleeft de lipstick niet. Daarnaast ben ik ook niet weg van de kleur. Persoonlijk vind ik dat deze absoluut niet bij me staat. Zachte kleurtjes staan me net beter. De lipstick zag er veelbelovend uit: een prachtige huls, een heel aanwezige en sterke kleur. Spijtig genoeg zijn dit de enige positieve punten. De lipstick is veel te romig, waardoor deze geen maaltijd overleeft. Er blijft wel een subtiele oranje kleur over. Ik vind dat deze lipstick ervoor zorgt dat je een heel vreemd gevoel op je lippen hebt, ik wilde de lipstick direct weer van mijn lippen halen. Heel jammer! 

De lipstick is te koop bij BornPrettyStore voor $7.55. Met de code CREH10 ontvang je 10% korting. 

Dit artikel bevat producten wat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer.

You May Also Like

17 reacties

 1. Wauw ondanks de romigheid vind ik het kleurtje erg mooi staan :) pigmentatie is ook wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! De lipsticks vind ik prachtig, zo jammer dat hij zo romig is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het tegenvalt, te romig vind ik zelf ook niet heel fijn. Ik vind de kleur ook te hard voor jouw gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zodra ik BPS lees ben ik al benieuwd omdat ze zulke grappige dingen hebben. Romig lijkt me juist goed maar helaas. De kleur is wel ietswat intens voor je ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het resultaat heel mooi, ik snap wat je bedoelt dat dit kleurtje niet helemaal jouw ding is toch misstaat het je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat de lipstick zo romig is en dat je m er meteen er af wilt halen. Hij ziet er net zo mooi uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur vind ik wel erg mooi, alleen vind ik het jammer dat je ogen niet meer tot zijn recht komen door de intensiteit van de kleur van de lipstick.Terwijl die juist zo mooi van vorm en kleur zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit echt een prachtige kleur maar inderdaad veel te fel voor jou

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat je 'm niet fijn vind. Ik vind de kleur je wel goed staan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh wat ziet hij er goed uit! Hij staat je echt mooi. Ik hou gewoon van rode lippenstift xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Romige lipsticks, daar moet je inderdaad van houden. Zelf ben ik een voorstander van matte lipsticks, beetje stroef, want daardoor heb je geen boter lippen. No, de kleur, die vind ik juist fantastisch en het staat je goed! Vooral omdat je zo'n mooie haarkleur hebt, zo bleek bent, dat matcht perfetto! Jammer dat deze tegenvalt dame.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave kleur! Het hele plaatje in totaal is super pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat je hem te romig vindt! De kleur vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat jammer! Ik heb altijd met te romige lipsticks dat ze over mijn hele gezicht belanden. Ik ben daar echt veel te lomp voor hahah. De kleur is wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer zeg, want de lipstick zag er inderdaad in eerste instantie erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen