BEAUTY | De mooiste nagellakjes voor tijdens de feestdagen

by - 07:00


Kerst en oud en nieuw zijn dichterbij dan je denkt en hoewel we nog niet aan die koude dagen willen denken, vinden we de feestdagen geweldig! Niet alleen dankzij het vele lekkers, maar ook de gezelligheid. Daarnaast zijn er heel wat beautymerken die speciale kerstcollectie uitbrengen, maar nagellak van een aantal jaar geleden kun je ook best gebruiken tijdens de feestdagen. Ik deel met jullie de mooiste nagellakjes voor tijdens de feestdagenken uit mijn nagellakstash. Psst.. ze zijn zeer betaalbaar!


Bij Kerst denk je meteen aan de kleuren groen en rood. Ik begin met dit groene nagellakje van Catrice, 44 Mermaid My Day. Wat is er net zo feestelijk aan? De prachtige glitters die het bevat. Telkens wanneer ik deze nagellak op heb, krijg ik er super veel complimenten over. 


Naast opvallende kleuren zijn de iets rustigere kleuren ook perfect voor tijdens de feestdagen. Wat dacht je van dit grijze kleurtje? 604 – Metropolitan is een heel hedendaagse kleur die klasse uitstraalt. Een kleur die je het beste combineert met een chique outfit. Een prachtige jurk in combinatie met dit lakje is een topper voor tijdens de feestdagen.


Niet iedereen is fan van een duidelijk zichtbare kleur op de nagels. Gelukkig bestaan er subtielere kleurtjes, zoals England’s Rose. Een lichte zalmroze tint die een zilveren shimmer bevat. Deze glans zorgt ervoor dat je tijdens je nagels er tijdens de feestdagen toch net wat feestelijker uitzien. 


Natuurlijk mag een rode nagellak niet ontbreken! Nummer 821 van Hema is een nagellak die speciaal gemaakt is voor Kerst. Vanaf het moment dat je deze kleur op je nagels lakt, krijg je meteen een kerstgevoel. In het flesje lijkt het alsof het een heel normale simpele rode nagellak is, maar vanaf het moment dat je deze op je nagels smeert, komt er een prachtige hoeveelheid metallic en glitters tevoorschijn. 


Heb je nu geen nagellakjes die een glans of shimmer bevatten? Geen probleem, dankzij 41 Two Million Dollar Baby smeer je de kerstglitters over je nagels. Gouden glitters van verschillende vormen en groottes blijven achter op je nagels en geven een prachtig resultaat! 

Welke nagellak draag jij het liefste tijdens de feestdagen?

You May Also Like

18 reacties

  1. mermaid my day is wel een erg mooi kleur ook wel in combinatie met goud denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop mooie lakjes! De rode van de Hema is mijn favoriet, vooral in combinatie met de glitter topcoat vind ik hem prachtig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie lakjes voor de feestdagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja rood, groen en glitter! Toch is die grijze lak of taupe ook wel mooi hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die gouden nagellak heb ik ook! Ik combineer ze met de feestdagen altijd graag met rood of zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ook al gedacht om zo'n artikel te maken, maar ik ben te lui om mijn nagels in al de verschillende kleuren te laken. Het grijze lakje is mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De laatste combinatie vind ik het mooist! Leuk artikel, ik zat al een beetje te twijfelen welke lak ik zou dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zelf ben ik niet zo een liefhebester van de typische kersttinten, ik zou zelf denk ik kiezen voor de grijze, met een roze glitter top coat misschien?...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vind rood altijd goed, leuk met dat glittertje eroverheen!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de eerste mermaid my day heel mooi. Verder draag ik geen speciaal lakje voor de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie lakjes! Ik vind zelf vooral glitters erg leuk tijdens de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 604 Metropolian, daar bestaat bij deze een dupe van, haha. Ik heb er eentje van (ben alleen de naam vergeten..) een ander nagellakmark, haha. En die cliché nail art van het rode met glittertjes, blijft leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die grijze nagellak vind ik heel mooi! Super tof zeg. Ik dacht altijd dat grijs niet zo mooi zou zijn op nagels, maar daar ben ik nu helemaal op teruggekomen. Ik wil hem ook! Die laatste vind ik ook erg tof voor tijdens de feestdagen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die gouden glittertjes zijn zo leuk! Dat maakt het altijd meteen feestelijker! Die grijze kleur vind ik ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Rood is werkelijk ALTIJD de kleur die ik elke kerst draag. Nu wil ik wel eens iets anders en denk dat ik voor zwart met goud ga. Al vind ik zo een zalm kleurtje ook wel erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo'n mooie kleurtjes! De groene is mijn favoriet. Tijdens de feestdagen draag ik meestal een bordeaux nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind rood altijd goed, zeker met de feestdagen! Of een mooie aubergine kleur. Leuk artikel! Krijg er helemaal zin van om m'n nagels nu te doen haha.

    BeantwoordenVerwijderen